Foodservice

Foodservice

Je bent niet op zoek naar een over the top catering en je wilt niet vastzitten aan langlopende contracten of afspraken. Trouwens, die soep opwarmen kan je zelf ook wel. Dús… wil je graag dagelijks/wekelijks/op afroep voorzien worden van eenvoudige, verse en eerlijke gerechten.

Nou dat kan!

Wij noemen dat Foodservice en dat regelen we met liefde voor je.

Wat doen we?

Onder foodservice verstaan wij bijvoorbeeld het aanleveren van lunches op kantoor of het bezorgen van borrelboxen voor de vrijdagmiddagborrel. Dit kan eenmalig maar uiteraard ook voor een langere periode worden afgesproken.

Met The Colour Kitchen Foodservice organiseer je snel en makkelijk jouw catering behoefte. De invulling is gegarandeerd duurzaam en natuurlijk zorgen wij ervoor dat het super lekker is en alles er uitnodigend uitziet.

Neem contact op

Enkele voorbeelden

Lunchtasjes
Bij de vergaderzalen van De Zalen van Zeven leveren wij bijna dagelijks onze lunchtasjes. Deze tasjes zijn voorzien van 2 verse sandwiches, een salade en een huisgemaakt zoet component. Op verzoek van de Zalen van Zeven is alles altijd vegetarisch.

Borrelboxen
Wegens COVID-19 was er bij veel bedrijven in december behoefte aan een andere invulling van de eindejaarsborrel. Zo hebben wij o.a. voor FC Utrecht en SPO Utrecht een borrelbox ontwikkeld, gevuld met veelal zelfgemaakte producten en lokale drankjes.

Vergaderarrangement
Een afdeling van de Provincie Utrecht heeft een training van 10 dagen op een externe locatie. De dagen zijn verdeeld over een periode van een half jaar. Voor aanvang van elke trainingsdag leveren wij vers fruit, huisgemaakte koekjes, een frisdranken assortiment en lunchtasjes af op locatie.

Neem contact op
Reserveren TCK Zuilen

Reserveer direct via de knop rechts onderin op de pagina!

Reserveren TCK Oude Gracht

Kies uw locatie

Kies een locatie voor uw reserving