Gedachtengoed The Colour Kitchen wordt voortgezet

Na een lange periode van onzekerheid kunnen we inmiddels melden dat het gedachtengoed van The Colour Kitchen definitief wordt voortgezet. Er zijn drie partijen die gezamenlijk de activiteiten van The Colour Kitchen zullen overnemen; Vermaat, Flantua Horeca  en De Participatie Academie. Samen zullen zij de maatschappelijke missie van The Colour Kitchen voortzetten.
 
Vermaat heeft met de meeste opdrachtgevers afspraken gemaakt om de cateringactiviteiten op locatie voort te zetten. Arne en Bas Flantua, die altijd al franchisenemers waren van The Colour Kitchen Zuilen en The Colour Kitchen Oudegracht, gaan door met deze locaties onder de naam The Colour Kitchen. Ook de evenementcatering TCK On Tour zetten zij voort. Tot slot neemt Bartel Geleijnse met De Participatie Academie de activiteiten van opleiden en begeleiden over. Dit betekent dat De Participatie Academie doorgaat met het aanbieden van opleidingsprogramma’s voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. 
 
De maatschappelijke missie van The Colour Kitchen wordt dus voortgezet! Dit is een tijd van wederopbouw, met nieuwe partijen, maar met hetzelfde sociale hart en dezelfde maatschappelijke doelstelling. Houd de website in de gaten voor updates over de doorstart.
 
Ben je een jobcoach, ouder of anders geïnteresseerde op zoek naar een opleidingsprogramma in de horeca voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt? Neem dan contact op met de Participatie Academie: office@departicipatieacademie.nl
Bellen kan via 088 – 26 33 485