Bedrijfscatering

Bedrijfscatering

Breng de positieve energie van The Colour Kitchen naar je werkplek en laat ons jullie bedrijfscatering verzorgen. Elke dag bereiden onze medewerkers jullie ontbijt, koffie en lunch. Dat doen we zoveel mogelijk met lokale en duurzame producten. Samen ondersteunen we daarmee lokale bedrijven. Heerlijk en duurzaam eten dus. Daarnaast investeren jullie met ons in de toekomst van onze deelnemers en dat maakt onze bedrijfscatering uniek in Nederland!

SROI (social return on investment)

Met onze invulling voor jullie bedrijfscatering gaan jullie verder dan een goed en gezond broodje en een lekkere kop koffie. Met ons als bedrijfscateraar vul je direct een groot gedeelte in van jullie SROI-vraagstuk. 

Daarbij kiezen jullie ook nog eens voor een invulling met bewezen track-record en een visie die verder reikt dan cijfertjes scoren. 

Een visie gericht op duurzaamheid.

 

The Colour Kitchen bedrijfscatering heeft zich eerder al bewezen bij bijvoorbeeld Rabobank Nederland, Nationale Postcode Loterij, Portaal Utrecht en Mitros.

Met onze bedrijfscatering locaties hebben we de afgelopen jaren, honderden mensen begeleid naar een duurzame werkplek en daarmee naar een vernieuwde en verbeterde invulling van hun dagelijks leven. 

Neem contact op
Reserveren TCK Zuilen

Reserveer direct via de knop rechts onderin op de pagina!

Reserveren TCK Oude Gracht

Kies uw locatie

Kies een locatie voor uw reserving