Catering op locatie - The Colour Kitchen On Tour

The Colour Kitchen On Tour

Je vindt goed eten belangrijk en wil daar geen concessies in doen maar wilt ook je bijdrage leveren aan de maatschappij.
Je wilt jouw gasten verrassen met goed eten maar jij vindt het mooi dat je het verhaal achter de gerechten kent.

Wil je dagelijks/wekelijks/op afroep voorzien worden van (h)eerlijke gerechten? Dat regelen wij met alle liefde voor je.

En wij? Dat zijn alle deelnemers en collega’s van The Colour Kitchen.

Door jouw bijdrage geef je meer mensen een kans om hun ongekende talent te ontdekken!

Wat doen we?

Bij catering op locatie leveren wij lunches op kantoor of bezorgen we borrelboxen voor de vrijdagmiddagborrel. Dit kan eenmalig maar uiteraard ook voor een langere periode worden afgesproken.

Met The Colour Kitchen On Tour organiseer je snel en makkelijk jouw catering behoefte. De invulling is gegarandeerd duurzaam en natuurlijk zorgen wij ervoor dat het lekker is en je bij de eerste aanblik het water al in je mond loopt.

Neem contact op

Wat bieden wij aan?

Lunch op locatie
In regio Utrecht en daarbuiten verzorgen wij dagelijks lunches op locatie. Het kan op locatie gepresenteerd worden als lunchbuffet of geleverd worden in lunchtasjes. Zie ons aanbod voor de verschillende type lunches en de bijbehorende prijzen.

Borrelboxen
Geen zin om zelf aan de slag te gaan voor de borrel (op kantoor)? Wij verzorgen met alle plezier jouw borrel of event op locatie en verzorgen tevens de aankleding.

Vergaderarrangement
Heb je een vergadering of training en wil je je gasten goed verzorgen? Wij kunnen incidenteel of op vaste dagen vers fruit, huisgemaakte koekjes, een frisdranken assortiment en lunchtasjes afleveren op locatie. Wil je hier ook service aan tafel? Ook dat verzorgen wij met alle plezier!

Heb je interesse of behoefte aan een andere vorm van catering op locatie? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaand formulier!

    Reserveren TCK Zuilen

    Reserveer direct via de knop rechts onderin op de pagina!

    Reserveren TCK Oude Gracht

    Kies uw locatie

    Kies een locatie voor uw reserving