Maatschappelijk ondernemen

Ongekend talent

Afgeserveerd worden om redenen waaraan jij zelf niets kunt doen? Iedereen van ons maakte dit wel eens mee. (Of je nou de langste was, the only gay in the village, de slechtste met gym, of degene met de moeder met de slechtste kledingsmaak). Een miljoen Nederlanders heeft elke dag dit gevoel. Daarom doen wij wat we doen.

Onze filosofie
We geloven dat het hebben van betaald werk een belangrijke bijdrage levert aan je gezondheid, eigenwaarde en zelfredzaamheid. Met onze programma’s bieden we iedereen die wil en kan werken de kans om zich te ontwikkelen richting duurzaam betaald werk.

Inclusiviteit

The Colour Kitchen is dé autoriteit op het gebied van duurzame inclusiviteit voor iedereen.
We hebben een bewezen succes methodiek voor het begeleiden, ontwikkelen en opleiden van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.
Met die methodiek hebben we de afgelopen jaren honderden mensen geholpen en begeleid naar een betaalde baan. En daarmee hun geloof in zichzelf en hun positie in de maatschappij versterkt.
Mensen zoals Joey, Kirsten en Jamal.

Maatschappelijk ondernemen doe je samen

Wij zijn dol op samenwerken!
Niet voor niets is “samen maak je het verschil” jarenlang onze slogan geweest. En de boodschap achter deze slogan, daar geloven wij nog steeds in.

Samenwerken met The Colour Kitchen kan op vele verschillende manieren; bij Portaal Woningcorporatie Utrecht verzorgen wij de dagelijkse personeelskantine en vergaderruimtes.
Samen met de Utrechtse taalschool Queridon zijn we een opleidingsproject gestart, speciaal voor anderstaligen (veelal statushouders) en we werken op locaties van het cateringbedrijf Vermaat als begeleiders in re-integratie trajecten.
Onze cateringafdeling verzorgt wekelijks de lunches bij De Zalen van Zeven en met hetzelfde gemak en plezier zijn wij onderdeel van een tof pop-up concept zoals De Maaltuin en Vrijaf.

Dus schroom niet en neem contact met ons op voor een tof sociaal cateringconcept of voor de invulling van jullie social-return vraagstuk.
Laten we afspreken, de koffie staat klaar.

Reserveren TCK Zuilen

Reserveren TCK Oude Gracht

Kies uw locatie

Kies een locatie voor uw reserving

popuptest

Een nieuwe popup is zo gemaakt!

He bah, weer corona? Bestel lekker thuis!