Maatschappelijk ondernemen

Ongekend talent

Afgeserveerd worden om redenen waaraan jij zelf niets kunt doen? Iedereen van ons maakte dit wel eens mee. (Of je nou de langste was, the only gay in the village, de slechtste met gym, of degene met de moeder met de slechtste kledingsmaak). Een miljoen Nederlanders heeft elke dag dit gevoel. Daarom doen wij wat we doen.

Onze filosofie
We geloven dat het hebben van betaald werk een belangrijke bijdrage levert aan je gezondheid, eigenwaarde en zelfredzaamheid. Met onze programma’s bieden we iedereen die wil en kan werken de kans om zich te ontwikkelen richting duurzaam betaald werk.

Inclusiviteit

The Colour Kitchen is dé autoriteit op het gebied van duurzame inclusiviteit voor iedereen.
We hebben een bewezen succes methodiek voor het begeleiden, ontwikkelen en opleiden van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.
Met die methodiek hebben we de afgelopen jaren honderden mensen geholpen en begeleid naar een betaalde baan. En daarmee hun geloof in zichzelf en hun positie in de maatschappij versterkt.
mensen zoals JamalJoey en Sandra.

Maatschappelijk ondernemen doe je samen

Wij zijn dol op samenwerken!
Niet voor niets is “samen maak je het verschil” jarenlang onze slogan geweest. En de boodschap achter deze slogan, daar geloven wij nog steeds in.

Samenwerken met The Colour Kitchen kan op vele verschillende manieren; bij Portaal Woningcorporatie Utrecht verzorgen wij de dagelijkse personeelskantine en vergaderruimtes.
Samen met de Utrechtse taalschool Queridon zijn we een opleidingsproject gestart, speciaal voor anderstaligen (veelal statushouders) en we werken op locaties van het cateringbedrijf Compass Group als begeleiders in re-integratie trajecten.

Dus schroom niet en neem contact met ons op voor een tof sociaal cateringconcept of voor de invulling van jullie social-return vraagstuk.
Laten we afspreken, de koffie staat klaar.

Green Key

Steeds meer restaurants in Nederland maken steeds meer bewuste keuzes als het gaat om duurzaamheid. Voor restaurants die ook buiten de menukaart bewuste keuzes maken op het gebied van duurzaamheid is er het keurmerk Green Key. Dat sluit naadloos aan bij het sociaal ondernemerschap van The Colour Kitchen.

Duurzaam

Zowel op strategisch als operationeel niveau zijn wij bewust bezig met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Duurzaam ondernemen en aandacht voor het milieu zijn, naast sociaal ondernemerschap waarom The Colour Kitchen bekend staat met onder andere No Social Waste, onderdeel van onze dagelijkse bedrijfsvoering. Dit uit zich in zaken als leverancierskeuze en duurzaam inkoopbeleid, waarbij wij op groene verantwoordelijkheden toetsen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het gebruik van FSC-gekeurd papier, werken met lokale leveranciers en koffie met het Max Havelaar-keurmerk.

Daar blijft het niet bij. Ons bewustzijn merk je ook aan de afvalscheiding en de groene bedrijfscultuur. Verantwoord ondernemen én sociaal ondernemen zijn voor The Colour Kitchen de normale manier van zaken doen.

Reserveren TCK Zuilen

Reserveer direct via de knop rechts onderin op de pagina!

Reserveren TCK Oude Gracht

Kies uw locatie

Kies een locatie voor uw reserving