Koninklijk genieten: pop-up restaurant De Maaltuin en The Colour Kitchen On Tour in de kassen van Paleis Soestdijk

The Colour Kitchen On Tour is ook dit jaar weer partner van pop-up restaurant “De Maaltuin”. Na het daverende succes de afgelopen 3 jaar in de Botanische Tuinen van Utrecht, breidt De Maaltuin dit jaar voor het eerst uit naar andere locatie: de historische kassen van Paleis Soestdijk! 

De avond begint met een rondleiding door het paleis en de tuinen, gevolgd door een viergangen diner, verzorgd door The Colour Kitchen On Tour en haar topteam. Een tipje van de sluier? Bjørn, een van de projectleiders vanuit The Colour Kitchen: “Het menu blijft altijd geheim, maar het zal geen verrassing zijn dat er wat koning(inne)lijks zal worden geserveerd. Elk jaar is er een ander thema. Het leuke aan werken met De Maaltuin is dat het team alle creativiteit kan loslaten op het menu.

Iets unieks aan het opleidingsprogramma
De samenwerking is voor beide organisaties waardevol. Robbert Maas, oprichter van De Maaltuin: “Wat ik heel leuk vind aan de samenwerking met The Colour Kitchen is dat we als De Maaltuin iets unieks en waardevols kunnen toevoegen aan het opleidingsprogramma van de leerlingen. Op een gekke plek zoals een onderzoekskas of een fort is alles anders dan de dagelijkse praktijk in de restaurants. Leerlingen krijgen hierdoor weer een mooie, nieuwe praktijkervaring erbij. Daarnaast is het ontzettend leuk om met de leerlingen samen te werken. Luchtig en no-nonsense gecombineerd met kwaliteit die je van horeca mag verwachten. Het sociale en het ondernemende komt beide mooi naar voren”.

Niet gelukt om een kaartje te bemachtigen voor De Maaltuin bij Paleis Soestdijk? Er zijn geruchten dat we in 2019 ook in Rotterdam en natuurlijk in de Botanische Tuinen van Utrecht een heuse wintereditie van De Maaltuin kunnen verwachten! Hou de website in de gaten!