The Colour Kitchen toegelaten tot Code Sociale Ondernemingen

Koploper zijn. En koploper blijven.

Wij staan al meer dan 10 jaar bekend als sociaal ondernemer en worden gezien als een voorbeeld voor andere sociale ondernemingen. Wij willen koploper zijn en blijven in het stellen van de nieuwe norm. Dit betekent dat wij in Nederland een cultuurverandering willen realiseren waarbij inclusiviteit en solidariteit gedragen wordt door de arbeidsmarkt en er steeds meer aandacht komt voor de noodzaak tot verduurzaming van ons voedselgebruik.

Sociaal ondernemen is ‘het nieuwe normaal’.

Met de Code Sociale Ondernemingen willen wij onze ruime ervaring met het sociaal ondernemen onderbouwen, zodat wij onze maatschappelijk impact kunnen vergroten. Nu we onze impact goed in beeld hebben, willen we deze ook delen met de wereld. Door ons aan te sluiten bij de Code Sociale Ondernemingen willen we meer organisaties, instanties en mensen bereiken. Bovendien willen wij nog duidelijker uitdragen dat het sociaal ondernemen het ‘nieuwe normaal’ moet zijn.

Sociale ondernemers moeten serieus genomen worden en impact of resultaten die niet direct in geld uit te drukken zijn moeten op waarde worden geschat (zoals geluk, eigenwaarde, zelfredzaamheid, etc.). Wij denken dat de deelname aan de Code Sociale Ondernemingen eraan bijdraagt om dit inzichtelijker te krijgen.

Meer weten over deze code?

Neem dan contact met ons via het contactformulier op onze website.